Welkom! Sparta Cricket versterkt zich met Indiër Samit Gohil

Foto: Samit Gohil ©Deccan Chronicle.

De technische commissie van Sparta Cricket is verheugd te kunnen melden dat de Indiase prof Samit Gohil in 2022 voor Sparta zal uitkomen. De 31-jarige batsman komt over van Tripura Cricket Association waarvoor hij uitkomt in de Ranji Trophy. Gohil zal naast zijn kwaliteit veel ervaring en kennis toevoegen aan het eerste elftal.

Gohil die in India speelde voor de representatieve elftallen India Blue en van de staten Gujarat en Tripura vestigde zelfs een wereldrecord door als opener 359 runs not out te scoren, terwijl zijn team all-out ging, in de 2016 kwartfinale van de Ranji Trophy (hoogste niveau). Hij kijkt uit naar het aankomende seizoen in Capelle.

Samit Gohil: “Thank you so much to Martijn and the club members for giving me this opporunity. Im really excited and it will be a pleasure to play for your club!”.

Martijn Snoep: ”Wij zijn erg blij dat we Samit Gohil hebben kunnen vastleggen voor het aankomende seizoen. Indiërs doen het zonder uitzondering al jaren goed in de Nederlandse competitie en wij denken dat een Indiase speler-coach goed past binnen de huidige samenstelling van de selectie.”

Wij verwelkomen Samit en Shikha al over een aantal weken aan de Bermweg en wensen hen een fijn en succesvol verblijf in Nederland!

Svaagat hai Samit aur Shubhakaamanaen! स्वागत है समित और शुभकामनाएँ!