The fastest format is back! Spectaculair FanCode ECS T10 cricket keert terug in Capelle!

Het afgelopen Nederlandse cricketseizoen werd afgesloten met de tweede editie van de European Cricket Series T10 bij Sparta en nu, na 7 maanden, kick-start het seizoen in Capelle met de derde editie! Vijf Topklasse clubs gaan de strijd aan om de felbegeerde cup en een mooie geldprijs. Titelhouder Kampong Utrecht zal worden uitgedaagd door topclubs landskampioen Punjab Rotterdam en runner-up Voorburg CC alsmede de parel uit het oosten Salland Deventer en gastheren Sparta die de titel in 2020 op hun palmares schreven.

Zes dagen lang, maandag-zaterdag, vanaf 9:00 uur in de ochtend non-stop cricket. Alle duels zijn te volgen op het YouTube kanaal van European Cricket Network die een zeer hoogwaardige productie neerzetten. Live kijken kan natuurlijk ook! Het sportpark aan de Bermweg is alle dagen vrij toegang voor bezoekers en geopend vanaf 8:30 uur in de ochtend. Voor het complete overzicht van wedstrijden en selecties en overige informatie over het toernooi klik op deze link:

Fancode ECS Netherlands, 2022 Scores, Fixtures and Results (ecn.cricket)