Welkom! Rikus Allen nieuw bij Sparta Cricket

Het lijkt dit jaar dan toch te gaan lukken; Rikus Allen bij Sparta Cricket! De 20-jarige Zuid-Afrikaan besloot ruim 3 jaar geleden al om de overstap te maken van Quick Nijmegen naar Sparta maar kon door verschillende redenen nog niet naar Nederland terugkeren.

Een terugkeer maar zeker ook een nieuw begin voor Rikus die zijn voormalige woonplaats Elst gaat verruilen voor Capelle. De in Bloemfontein opgegroeide batsman speelde aldaar voor St. Andrew’s School en in het huidige seizoen voor Central University of Technology in de MCA Premier League, het hoogste universiteitsniveau in Zuid-Afrika. Mooi gegeven is dat zijn vaste openingspartner bij ”CUT” voormalig Spartaan Garnett Tarr is.

Wij heten Rikus van harte welkom bij SP-AR-TA en wensen hem veel plezier en succes in het aankomende seizoen!