Leonie Bennett met ´´Oranje Leeuwinnen´´ naar Schotland

Trots kunnen wij melden dat Leonie Bennett is opgenomen in de definitieve selectie van bondscoach Sean Trouw. Het Nederlands damesteam gaat van 12 tot en met 20 augustus naar Schotland waar in Stirling de Europese kwalificatie voor het WK T20 plaatsvindt. De bondscoach heeft de selectie van de 14 speelsters bekendgemaakt en ICC Europe heeft het wedstrijdprogramma bekend gemaakt. De deelnemende teams in Stirling zijn Nederland, Schotland en de door de ICC toegevoegde ploeg van de Verenigde Staten. De bovenste twee plaatsen zich voor het kwalificatietoernooi met teams uit de andere ICC-regio’s (Azië, Oost-Azië/Pacific, Afrika). De wedstrijden zijn live te volgen via de website van de ICC.

Succes Leonie!

De selectie bestaat uit:

Bondscoach: Sean Trouw
Manager: Sebastiaan Archbold

Leonie Bennett (Sparta Cricket 1888), Esther Corder (VCC), Caroline de Lange (HCC), Babette de Leede (VCC), Sterre Kalis (Essex Eagles), Lisa Klokgieters (Hermes-DVS), Helmien Rambaldo (Quick), Robine Rijke (Quick), Heather Siegers C (Worcestershire Rapids), Silver Siegers (Rood en Wit), Julia van der Werf (VOC), Cher van Slobbe VC (Hermes-DVS), Jolien van Vliet (Kampong), Miranda Veringmeier (Hermes-DVS).

Wedstrijdprogramma:
Maandag 14/8
Schotland – Nederland (10 am, 11.00 u NL)
Schotland – VSt ((2.30 pm, 15.30 u NL)

Dinsdag 15/8
VSt – Nederland (10 am / 11.00 u)

Woensdag 16/8 Reservedag

Donderdag 17/8
Schotland – VSt (10 am, 11.oo u)
Nederland – VSt (2.30 pm, 15.30 u)

Vrijdag 18/8
Schotland – Nederland (10 am, 11.00 u)

Zaterdag 19/8 Reservedag