Sparta teams onderuit in tweede weekend voorbereiding

Afgelopen zondag zijn door twee selectieteams twee oefenwedstrijden gespeeld. Het ene speelde thuis tegen GCCF en het andere uit tegen Rood en Wit. In deze fase van de voorbereiding speelde alle drie de clubs met gemengde selectie elftallen wat soms grote niveau verschillen liet zien tussen spelers onderling en met de tegenstander. Dit staat zeker niet in de weg dat er ondanks twee nederlagen wel goede prestaties werden geleverd. Nieuwkomer Manin Singh nam 5 wickets gesteund door prima veldwerk (o.a. een geweldige vangbal van Tim de Kok in de slips) aan de Bermweg waar helaas het batten achterbleef in een 60 runs nederlaag. In Haarlem scoorde Rood-Witter B.Thorton 101 runs ondanks goed bowlen van de Capellenaren waar Max Hoornweg en Salman Yaqub 2 wickets namen. Aan slag waren bijdrages van Karan (27), Adil (29) en Imran (34*) niet genoeg voor de overwinning. Al met al genoeg werk aan de winkel richting mei als de competitie van start zal gaan!