Sportpark Bermweg

Clubhuis
Sparta 1888 (Cricket, Rugby, Golf en Jeu-de-Boule) is sinds het seizoen 2012 trotse bespeler van het fonkel nieuwe Sportcomplex Bermweg in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. De vereniging beschikt over een ruim clubhuis met bestuurskamer, kantoor, bar, keuken en verschillende opslagruimtes. De binnen- en buitenhaard en het terras zijn de pronkstukken van het clubgebouw. Onder de eerder genoemde ruimtes zijn 4 grote kleedkamers gelegen gescheiden door een fysio/fitness ruimte en een scheidsrechterskleedkamer.

Velden
Vanaf het terras zijn de twee sportvelden goed te zien. Het eerste cricketveld is van internationale grote en heeft een kunstgrasmat in het midden. Het tweede en kleinere cricketveld is tevens het rugbyveld in de winter en heeft ook een kunstgrasmat. De velden zijn omringd door een verhoogd talud van gras waar houten banken op staan waar toeschouwers de wedstrijden uitstekend kunnen volgen.

Oefenkooi/Cricketzaal
Tussen de twee velden in staat een cricketzaal met 2 ruime slagkooien. De kooi is sinds 2017 niet alleen overdekt maar is in de winterstop tussen seizoenen in ook rondom dicht gemaakt. De vereniging beschikt dus over een eigen oefenzaal zodat de leden het gehele jaar door kunnen trainen.

Enden

Bermweg end.
Schollebos end.