Sparta loot Rood en Wit en HBS in Twenty20

Sparta 1 heeft vandaag in de loting voor het landelijke vervolg van de Twenty20 op 8 juli aanstaande Rood en Wit en HBS geloot. De gehele loting was vandaag live op de Facebookpagina van de cricketbond te volgen. Als groepswinnaar van de regio Den Haag werd HBS als thuisploeg uit de beker getrokken door competitieleider David Woutersen van de KNCB. Hierna werd als nummer twee van de regio Haarlem mede Hoofdklasser Rood en Wit getrokken en vervolgens kwam daar Sparta als nummer drie van de regio Rijnmond bij.

De winnaars van de regio’s zijn vrij van het spelen van de achtste finales, nummers 2 en 3 van de regio’s spelen die achtste finale op het terrein een nummer 1. De winnaar van dat laatste treffen speelt dan aansluitend een kwartfinale tegen de gastheren. Op 15 juli word in Schiedam bij Excelsior ’20 de finaledag gehouden.

8 juli – Rood en Wit 1 – Sparta 1, aanvang 10:30u.

8 juli – HBS 1 – Rood en Wit 1 of Sparta 1, aanvang 14:30u.

Locatie: Sportpark Craeyenhout, Den Haag (HBS).