Sparta 2 wint en blijft op titelkoers

Foto: Luxury Fragrances_NL MOM: Karan Pawa: 58 runs, 2 wickets en 1 run out.

Sparta 2 heeft het laatste thuisduel in de 2de klasse A gewonnen met 30 runs verschil van VRA 3.
Sparta ging na een gewonnen toss eerst batten. Er werd erg goed gebowld door de bowlers van VRA waardoor Sparta na 10 overs maar 17 runs had met 2 wickets down. Daarna vocht Sparta zich terug in de wedstrijd en had in 40 overs 193 runs gemaakt. Aqib Saleem 57 runs, Karan Pawa 58 runs en K.S. Bhatti 37 runs waren de top scorers vanuit Sparta.

Na sterk eindigen met het bat begon Sparta ook sterk met bowling. In de eerste over werden er al 2 wickets gepakt door goede bowling van Salman Yaqub. Hierdoor kon Sparta goed de druk houden op de batsman van VRA. De run-rate ging steeds hoger en uiteindelijk was VRA 163 all out. Salman Yaqub 10-36-5 wickets en Karan Pawa 8-38-2 wickets waren de bowlers op dreef.

Door deze winst heeft Sparta 2 nog steeds kans om kampioen te worden. 29 aug heeft Sparta 2 een beslissende uitwedstrijd tegen HTCECA1.