Brett Hampton naar Sparta Cricket

Foto: Brett Hampton. ©Hagen Hopkins/Getty Images AsiaPac.

Het cricketbestuur is verheugd te kunnen melden dat Nieuw-Zeelander Brett Hampton in 2020 voor Sparta zal uitkomen. De 28-jarige allrounder is een vaste waarde bij zijn club Northern Districs en is een belangrijke aanwinst voor het eerste elftal.

Met een hoge strike rate van meer dan een run per bal is Hampton wekelijks sterkhouder in de middle order van de Northern Knights. Dit bewees hij de afgelopen weken andermaal met scores van 57 runs en 29* runs in zijn ploeg’s winnende totalen in The Ford Trophy. Als fast-medium bowler zal hij de Capelse aanval een extra wapen geven, een aanval die met Mudassar Bukhari, Joost-Martijn Snoep, Max Hoornweg en Usman Saleem vorig seizoen goed was voor 105 wickets. Brett Hampton kwam eerder in Nederland uit voor RKSV Excelsior’20.

Wij heten Brett van harte welkom in Capelle aan den IJssel en wensen hem veel succes in Sparta1!