Bukhari langer bij Sparta Cricket

Foto: Mudassar Bukhari’s bal mist het bat van VOC’er Scott Edwards.©René van Ierschot.

Sparta Cricket is blij te kunnen melden dat met Mudassar Bukhari een langer verblijf bij de club is overeengekomen.

De voormalig international koos in 2016 te stoppen bij Oranje en voor een Hoofdklasse avontuur in Capelle aan den IJssel. Een ambitieus plan om het prestatief cricket bij de club nieuw leven in te blazen leidde direct tot een geweldig kampioensjaar en promotie. De afgelopen twee seizoenen heeft Sparta 1 zich weten te handhaven, mooie overwinningen geboekt en spannende regioderby’s uitgevochten met topclubs VOC en Excelsior’20. Mudassar vervulde als vice-aanvoerder en uitblinker een sleutelrol in de opmars van Sparta 1.

MB: ”In 2017 heb ik bewust gekozen voor de uitdaging bij Sparta. Uiteraard wist ik dat veel ogen op mij gericht zouden zijn maar ik denk dat ik aan de hoge verwachtingen van de club heb voldaan. Er wordt vooruit gedacht en de basis ligt er nu, ik ben trots dat ik hier deel van mag uitmaken. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen om weer te laten zien wat wij in huis hebben. 2020: Bring it on! We are ready!”

De 36-jarige allrounder kwam tot nu toe in alle competities tot 66 duels in Sparta 1 waar hij 117 wickets nam en 1383 runs scoorde.