Atse Buurman aanwinst voor Sparta

Foto: Atse Buurman ©KNCB

Sparta Cricket heeft zich voor aankomend seizoen kunnen versterken met oud-international Atse Buurman. De geboren Dordtenaar, tegenwoordig woonachtig op korte afstand van Sparta, sloot in februari al bij de selectie aan. Buurman is een zeer ervaren ”keeperbatsman” die na alle jeugdselectie te hebben doorlopen van 2006 t/m 2014 onderdeel was van Oranje en op verschillende eindtoernooien in actie kwam. Naast zijn cricketcarrière is hij ook een gediplomeerd trainer en personal-trainer die veel kennis met zich mee brengt naar de club. De trainersstaf rond het eerste elftal is met Tim de Kok, Mudassar Bukhari en Atse Buurman nu zeer compleet. De energieke Buurman komt niet alleen cricketen maar ook zichzelf en ons sportcomplex verder ontwikkelen op het gebied van fitness en een gezonde levensstijl. Welkom Atse!