Afscheidswedstrijd Mudassar Bukhari 16 september

Mudassar Bukhari neemt zaterdag 16 september tijdens een speciale middag/avond op Sportpark Bermweg afscheid als cricketer. Tal van oud-spelers waarmee Bukhi tijdens zijn carrière samenspeelde, maken hun opwachting in zijn afscheidswedstrijd.

Mudassar Bukhari maakte onlangs bekend dat hij na dit seizoen een punt zet achter zijn imposante cricketcarrière. De 39-jarige bowling-allrounder speelde tussen 2007 en 2016 189 officiële duels als prof waaronder 4 WK eindtoernooien.

De afgelopen 6 seizoenen behaalde hij met Sparta Cricket onder meer een kampioenschap en promotie naar het hoogste niveau, finale T20 cup en historische 4de en 3de eindklasseringen in de Topklasse.

De 15/15 overs wedstrijd start om 16:00 uur en word gevolgd door een diner en presentatie.