Welkom! Khalid Ahmadi nieuw bij Sparta Cricket

Sparta Cricket is verheugd te kunnen melden dat het zich heeft verzekerd van de diensten van Khalid Ahmadi. De 27-jarige Afghaanse fast bowler komt over van Belgisch kampioen Beveren en sluit per direct aan bij de selectie die zich in de zaal voorbereid op het aankomende seizoen.

Met Khalid Ahmadi heeft club captain Mudassar Bukhari weer een nieuw wapen tot zijn beschikking in het aankomende Topklasse seizoen. Ahmadi die eerder actief was in Pakistan en Spanje kwam ook al meermaals uit voor zijn nieuwe land België. In België won hij met zijn club Beveren meerdere titels en is klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Naast zijn felle bowling spells kunnen we ook zeker aan bat het nodige vuurwerk verwachten zoals hij al demonstreerde in de European Cricket Series waarin hij liet zien de boundary’s snel te kunnen vinden.

Welkom bij Sparta! veel succes!