T20: Sparta wint met 18 runs van VVV

TARGET MARThttps://www.targetmart.nl/ Man of the Match: Garnett Tarr.

Sparta Cricket is het Topklasse Twenty20 toernooi goed begonnen met een 18 runs overwinning op VVV. Eerst aan bat scoorde de Spartanen 135 runs voor het verlies van 8 wickets. Uitblinkers waren Mudassar Bukhari met 48 runs en Garnett Tarr met 74 runs. Hun samenwerking voor het derde wicket was maar liefst 115 runs waard! VVV’s Indiaase prof Gangta was met 4 wickets veruit de beste bowler.

Het antwoord van de Amsterdamse Hoofdklasser strandde op 117 runs voor het verlies van 9 wickets na hun 20 overs. Vrijwel alle Capelse bowlers wisten de score te drukken gesteund door goed veldwerk. Spinner Manin Singh was met 3 wickets de meest slagvaardige bowler bij de thuisploeg waar ook Max Hoornweg en Mudassar Bukhari 2 wickets wisten te nemen.

Opstelling: Iqbal, Tarr, Raza wk, Bukhari c, Latif, M.Singh, Ambrose, P.Balwantsingh, Kwinana, M.Hoornweg, Choudry.