T20: Sparta in poule B van start op 17 juli

Foto: Mamoon Latif (Sparta) slaat een zes, keeper Mitchel Lees (VRA) kijkt toe. Finale Topklasse T20 2020, Voorburg. ©KNCB.

De KNCB heeft de uitslag van de loting voor de poulefase van de Topklasse T20 bekend gemaakt. Sparta is in poule B gekoppeld aan HBS, HCC, VVV en Qui Vive. Zaterdagmiddag 17 juli zal VVV afreizen naar de Bermweg voor de ouverture. De winnaar van het toernooi zal een ticket bemachtigen voor deelname aan de European Cricket League 2022.

Na de Topklasse 1-daagse competitie zal ook de 20-overs competitie deze maand aanvangen. De 20 beste eerste elftallen van Nederland gaan de strijd aan om de titel landskampioen T20 en kwalificatie voor de ECL 2022. Er zijn in totaal 4 poules waarvan elk de eerste twee doorgaan in het toernooi. Vorig seizoen liep Sparta de titel in de finale op 5 runs na mis. Of de Spartanen dit geweldige seizoen een goed vervolg kunnen geven kan een ieder komen bekijken vanaf 17 juli aanvang 15:00 uur aan de Bermweg als de Amsterdamse Hoofdklasser VVV op bezoek komt.

Informatie en wedstrijden:

Poule B: HBS (Den Haag), HCC (Den Haag), Sparta (Capelle a/d IJssel), VVV (Amsterdam), Qui Vive (Amsterdam).

Wedstrijden:

  • Sparta-VVV, 17 juli, aanvang 15:00 uur, Sportpark Bermweg.
  • Qui Vive-Sparta, 24 juli, aanvang 15:00 uur, Sportpark De Eendracht.
  • Sparta-HBS, 31 juli, aanvang 15:00 uur, Sportpark Bermweg.
  • HCC-Sparta, 14 augustus, aanvang 15:00, Sportpark De Diepput.
  • Kwartfinales, 21 augustus, aanvang nnb, locatie nnb (winnaar poule speelt thuis).
  • Finaledag, 28 augustus, aanvang nnb, locatie nnb (KNCB zal nog een locatie bekend maken).