Judith van der Wenden teammanager Sparta Cricket 2020

Judith van der Wenden zal volgend seizoen de nieuwe teammanager worden van Sparta Cricket. De ervaren scorer volgt hiermee Arjen Smelt op die de afgelopen 16 seizoenen actief betrokken was bij het eerste elftal.

Het cricketbestuur wilde naast de selectie zelf ook de organisatie rondom versterken en is blij met deze nieuwe aanstelling. Judith van der Wenden is een bekend gezicht in het Nederlandse cricket waarin zij reeds vele jaren actief is als scorer en teammanager. Door haar enthousiasme, professionele houding en ervaring in onder meer de European Cricket League zal zij een meerwaarde zijn voor Sparta 1. Judith was de afgelopen 5 jaar actief bij Hermes-DVS.

Judith volgt hiermee Arjen Smelt op die de afgelopen 16 seizoenen als scorer en teammanager onderdeel was van de staf van het eerste elftal. We zullen Arjen, inmiddels Lid van Verdienste, gelukkig niet hoeven missen want hij is als Penningmeester en cricketer nog regelmatig op de club te vinden.

Het bestuur van SP-AR-TA wenst Judith alvast veel plezier en succes met haar nieuwe functie van teammanager bij Sparta 1!