De Kok, Fletcher en Tarr verlaten Sparta

Foto: 070fotograaf.

Tim de Kok zal Sparta gaan verruilen voor topclub VOC waarvan hij vier jaar geleden de overstap maakte naar Sparta. Tim was de afgelopen vier seizoenen één van de vaste gezichten in ons eerste elftal waarmee hij in 2017 naar de Topklasse promoveerde (foto). Tim is een echte Spartaan geworden die zich binnen en buiten het veld enthousiast heeft ingezet voor de club in het cricket en het verenigingsleven. Bij VOC krijgt hij de kans zich als speler en trainer verder te ontwikkelen en wij wensen hem alle succes bij de club waar hij opgroeide. Namens Sparta Cricket; bedankt maat!

Import’s Garnett Tarr en Andrew Fletcher zullen beide niet terugkeren bij Sparta Cricket in 2020. Met Nieuw-Zeelander Fletcher was al in een eerder stadium besloten zijn éénjarige overeenkomst niet te verlengen. Met Tarr liepen positieve gesprekken maar zijn goede seizoen in de Topklasse alsmede zijn ontwikkeling in Zuid-Afrika zijn niet onopgemerkt gebleven. Een Engelse Premier League lonkt voor de 19-jarige die daardoor onhoudbaar is voor Sparta. Wij bedanken beide heren voor hun inzet binnen en buiten het veld en wensen hen veel succes bij hun nieuwe club!