Blamage in Amsterdam voor Sparta 1

Foto: Archief ©TKcricket.com Anees Davids.

Sparta Cricket heeft in de Topklasse een historisch grote nederlaag geleden uit bij Dosti. De Capelse cricketploeg werd in de tweede inning uitgebowled voor 22 runs, het laagste totaal uit onze geschiedenis.

Dosti kwam eerst aan slag tot 259 runs na 49 overs. Sawan Sardha was voor Sparta uitstekend met 3 wickets. Over het antwoord kunnen we kort zijn want na 10 overs en een beetje was het afgelopen, 22 runs all-out. De linkse openingsbowler Anees Davids nam 7 wickets, de Zuid-Afrikaan liet niets heel van de Spartaanse battingorder waarin maar liefst 9 spelers voor 0 runs weer naar de kant konden vertrekken.

Snel vergeten, hard trainen en op naar de volgende wedstrijd. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Opstelling: 54-Manin, 19-de Kok, 98-Tarr, 3-Fletcher, 7-Bukhari, 82-Buurman wk, 31-Snoep c, 77-Ibrahimi, 17-Sardha, 5-Saleem, 11-Hoornweg, 1-Smelt 12de.