Sparta wint overtuigend van Ghausia

Foto: Tim de Kok en Garnett Tarr, samen 79 runs, overleggen tijdens een drinkpauze v Ghausia.@SpartaCricket1888.

Sparta Cricket 1 heeft een prima thuisoverwinning geboekt op Hoofdklasser Ghausia in de Rotterdamse Twenty20 poule.

Eerst aan bat werden maar liefst 181 runs gescoord in 20 overs. Uitblinkers waren Garnett Tarr 48-, Andrew Fletcher 42*-, Manin Singh 38- en Tim de Kok 30 runs. Bij de bezoekers maakte prof Mudassar Riaz indruk met snel bowlen, hij nam 4 wickets. Het antwoord van de bezoekers strandde op 147 runs na 20 overs. Sparta bowlde 8 bowlers waarvan er 7 ieder een wicket wist te nemen. Opnieuw was het een prof die uitblonk bij de bezoekers namelijk Zeeshan Mirza die de enige half-centurie van de wedstrijd scoorde met 65 runs.

De wedstrijd werd fijn omlijst door een borrel met hapjes georganiseerd door Angelique Westdijk en Georg Kamerbeek. Onder de toeschouwers waren verscheidene genodigden waaronder Burgemeester Oskam van Capelle.

Opstelling: 99-Raza wk, 19-de Kok, 98-Tarr, 7-Bukhari, 3-Fletcher, 54-Manin, 5-Saleem, 77-Ibrahimi, 31-Snoep c, 88-Choudry, 11-Hoornweg, 1-Smelt 12de.