Ruud Nonner overleden

Op 2 augustus j.l. is Ruud Nonner op 77-jarige leeftijd overleden. Ruud was al een aantal jaren ernstig ziek, een jaar geleden opgenomen in een verzorgingshuis en nu dus overleden. Hij is in familieverband in alle stilte gecremeerd. Ruud, geboren in de Willem Buytewechstraat zoals meer bekende Spartanen was van jongs af aan Sparta-lid, voetbalde en speelde cricket op recreatief niveau, maar van een continue sportcarrière was geen sprake, omdat hij als ingenieur werkend voor Shell het grootste deel van zijn loopbaan in het buitenland doorbracht. Vele jaren in Engeland, Oman en Schotland zorgden voor een boeiend bestaan, waarin hij Sparta steeds bleef volgen. Eenmaal met pensioen in Nederland teruggekeerd was hij nog actief voor de Oer Spartanen, speelde golf en bleef zeer belangstellend voor Sparta Voetbal en Cricket tot zijn zware ziekte hem minder actief maakte.

Wij wensen zijn vrouw Lies en kinderen Caspar en Patricia veel sterkte met het verwerken van dit
verlies.

Peter van der Burg.