Gagan Singh 110, 2 op koers, 1 en 3 verliezen

Afgelopen zondag kwamen onze 3 senioren elftallen in actie. Sparta 1 ontving Bloemendaal 1 en Sparta 2 ontving Qui Vive 4 op de Bermweg. Het derde speelde bij Concordia 2.

Sparta 2 doet het uitstekend dit jaar en strijd net als onze veteranen mee op het kampioenschap. De mannen van aanvoerder Shahzad batten eerst tegen Qui Vive 4 en deden dat verdienstelijk. De ploeg scoorde in 40 overs een totaal van 255 runs voor het verlies van 5 wickets. De grote man was Gagan (foto) die een geweldige honderd scoorde, 110 runs voor hij LBW ging. Hij trok de ploeg door de inning heen die uitstekend werd afgerond door Khurram die een snelle 41 runs scoorde. Qui Vive leek snel ten prooi te vallen aan de Spartanen maar batsman Kakarinpudi sloeg er spectaculair 89 bij elkaar voor hij gevangen werd een score van 211 en het vierde wicket aan te tekenen voor aanvoerder Shahzad door Khurram. Sparta 2 staat nu gedeeld bovenaan in 2A met HMS 1. Volgende week komt de nummer zes van de lijst GCCF 2 naar Capelle, Sparta naar voooreee!

Het eerste verloor de toss en ging fielden, het begin was matig maar er werd hersteld en Bloemendaal kwam even aan het wankelen op 105 voor 5. Bloemendaal liep uiteindelijk toch uit naar 208 runs. Sawan bowlde het best met 4-23 en er was zuinig bowlen van Hitesh en Tim. Sparta in de achtervolging was zoals we dit jaar zo vaak hebben gezien onrustig en verloor regelmatig wickets. De ploeg kwam niet verder dan 82 magere runs. Jochem speelde met zijn 22 runs nog prima maar ging ongelukkig run out.

Sparta 3 batte eerste bij Concordia 2 in Delft en scoorde 125 runs. Braham was met 47 runs de topscoorder. Concordia passeerde het totaal voor het verlies van 3 wickets. Christi nam 2 wickets voor Sparta.