Bloemendaal wint in Capelle, Sparta 2 wint weer, 125 van Hitesh!

Capels Dagblad 12 juni:

De cricketers van Sparta hebben hun eerste zege vorige week bij Kampong in Utrecht geen vervolg kunnen geven. Op eigen terrein verloren de Spartanen vandaag van CC Bloemendaal. Sparta blijft daardoor zevende in de hoofdklasse.

Sparta stelde aan bat zwaar teleur. Al na ruim 39 overs waren alle Capelse wickets gevallen. Slechts twee spelers belandden in de dubbele cijfers, Martijn Snoep (19 runs) en Warren Bell (11). De score van 72 runs was een zeer magere oogst. Grote plaag bij Bloemendaal was bowler Robert McCarty. Hij pakte vier wickets.

Dankzij het goede bowlen van Sparta duurde het nog een tijdje voordat Bloemendaal het totaal van Sparta had overtroffen. In de 27ste over viel echter het doek voor de thuisploeg, toen de gasten op 76 runs kwamen. Lichtpuntje was het optreden van Max Hoornweg (foto) als bowler. Hij was goed voor drie wickets.

Opstelling: Martijn c, Jochem wk, Chandan, Amir, Tim, Riaan, Warren, Salman, Sawan, Phil, Max

Sparta 2 ging op bezoek bij GCCF 2. Het Batte eerst en kwam tot 254 all-out aan de Rotterdamse Spinozaweg. Karan (50) en Dost (53) deden het uitstekend. In de achtervolging stranden GCCF op 197 all-out. Beste bowler was Karan met 4 voor 30. Ex-spartaan Amir Dar scoorde voor de gasten een verdienstelijk 40 runs. Dat is 5 gespeeld 5 gewonnen, proficiat.

Sparta 3 verliest bij Ajax 2. Ajax 250, Sparta 183 (Shoaib 55).

De veteranen winnen van ACC. Eerst battend werden 231 runs gescoord, Hitesh maakte een mooie 125 niet uit! ACC kwam tot 183, Eric nam 3 wickets.