HBS te sterk voor Sparta in thriller, 2 en 3 verregend, Vets winnen

Sparta stuurde HBS aan bat en bowlde zoals in alle wedstrijden in dit seizoen tot nu toe uitstekend. Weinig extra’s, netjes bowlen en ook prima fielden resulteerde in een laag totaal, 167 voor 9, van de bezoekers. Uitblinker was Salman met 3 wickets voor 32 runs. Phil 2-28 en Warren 2-21 deden het nauwelijks minder. Na de lunch begon Sparta traag maar solide en verloor slechts 1 wicket in de eerste 18 overs. Opener Martijn (21) had een prima samenwerking met Jochem (19) maar ging op 86 runs run-out wat Riaan naar de pitch bracht. Riaan werd wederom topscorer van de ploeg met een onverslagen 33 runs maar moest toekijken hoe Sparta op 128 na 44 overs all-out ging. Ex-Nederlands elftal speler Westdijk rolde in 1 over de staart op met 4 wickets. Volgende week Groen en Wit, tijd voor een overwinning!

Opstelling: Martijn c, Jochem wk, Chandan, Tim, Warren, Riaan, Eric, Phil, Salman, Shoaib, Sawan, Arjen 12e

Sparta 2 speelde uit bij PSV 1 in Eindhoven en werd afgelast, inhaaldatum zondag 28 augustus.
Sparta 3 zou HBS 3 ontvangen op de Bermweg maar deze werd ook afgelast, inhaaldatum zondag 24 juli.

De veteranen wonnen hun eerste competitie duel bij Hercules in Utrecht. Er werd eerst gebat en een net totaal van 170 runs gemaakt. Topscorers waren Arjen 35, Hitesh 31, Leo 28, René P 20. Hercules werd uitgebowled voor 102 runs.