Welkom Cameron Fraser!

Sparta Cricket kan voor het aankomende seizoen beschikken over Cameron Fraser. De 21-jarige Zuid-Afrikaanse allrounder zal al zeer binnenkort aansluiten bij de selectie in voorbereiding op het aanstaande seizoen.

Fraser, overigens geen familie van voormalig Spartaan Scott Fraser, won onlangs de Western Province Premier League met zijn club Rondebosch Sports Club uit Kaapstad. Zijn aanvoerder oud-Spartaan Lenert van Wyk zal tevreden zijn met de bijdrage van de jonge fast-bowler die met 22 wickets een belangrijk aandeel had in de titel. Van Wyk zelf natuurlijk succesvol op de Bermweg geeft hoog op over Fraser en verwacht een sterk seizoen van zijn ploeggenoot in Nederland.

Wij heten Cameron van harte welkom bij Sparta Cricket en kijken er naar uit hem te verwelkomen in Capelle!