Sparta ZaMi verslag en nieuwsbrief!

Foto van de heen wedstrijd eerder dit seizoen.

Wedstrijd verslag
Zaterdag 2 juli 2022
Sparta1888-Hermes DVS (zami)

Het was weer een mooie dag met een leuke tegenstander.
Na advies te hebben ingewonnen bij Sunny begonnen we met fielden.
Met een sterke bowling site oa inswinger bowler Salman en spinbowler Sunny begonnen we voortvarend. Weinig run tegen maar helaas ook niet veel wickets. Sonny bowlde voortreffelijk maar kreeg geen spin uit de roze ballen van amazon. Daarna nam Ivo het over van Salman maar door omstandig heden van de vorige dag was hij niet erg scherp. Hein kon wel een wicket pakken maar doordat Fysio Bas Zuiderent hem verteld had dat bowlen de allerslechtste actie is voor je rug stopte hij na 2 overs. Naoufal probeerde met zijn bowlen, te vergelijken met de beruchte Pieter van Vliet ( hele hoge flight), de batting site van Hermes te ontwrichten maar hij ontwrichte meer ons zuinige bowling cijfers. Ook Eric had noch last van zijn Jetlag( direct ingevlogen uit Malaga) en kon ook zijn spin niet vinden( misschien toch de schuld van de roze bal van amazon). Al met al geen geluk met bowlen en we moesten een tegen een aardig opgelopen totaal van 212 runs gaan opboksen.
Na een heerlijke lunch van Dommerhuysen en Nasser, gingen we met volle moed de wei in en dit werd het dus niet, met een te laag scorings rate en veel ongelukkige momenten, kwamen we niet verder dan een totaal van 124 runs. Enige hoogtepunt was een topklasse 6 van Damish ( wat kan die jonge toch prachtig batten) en uiteraard dient te worden vermeld dat Eric onze topscorer was met 42 runs het ontbrak hem aan een goed cricket bat( wie o wie kan hem een goed bat doneren of verkopen? RP?) de derde inning werd goed ingezet door een donatie van GK die ook weer de umpirering deels op zich nam. Beetje jammer dat hij op 119 runs onze Captain moest wegsturen. Denk dat Lou Borrani van Hermes hier ook een vinger in de pap had.

Het was weer een mooie dag en we hebben weer een hoop beleefd en het gezellig gehad. Op naar de volgende wedstrijd.

The Selecter🏏

Nieuwsbrief 27 Zami

Zaterdag 9 juli 2022
GCC Olympia-Sparta1888
Groenhovepark 3a Gouda

Hallo Cricket vrienden, er staat weer een wedstrijd voor de boeg.
Als eerste wil ik mededelen dat Olympia heeft gevraagd of wij een veld beschikbaar hebben , wat ik er van begrijp is dat Sparta1 , 2 20/20 wedstrijden op de Bermweg heeft en dat zondag er ook al een wedstrijd gepland staat. Hein, Rogier en Danish zijn niet beschikbaar.
Het is dus nog onduidelijk of Olympia ergens een veld kan vinden en dat wij voldoende spelers kunnen selecteren.

Ondanks deze onzekerheden kan je je aanmelden via SMS voor a.s. Donderdag 19u.

In afwachting van de aanmeldingen zullen we kijken of er nog alternatieven te vinden zijn om er weer een fijne Cricketmiddag van te maken.

Er kan ook getraind worden op woensdag 19u en ik heb gevraagd aan de spelers/coaches of ze het leuk vinden om een persoonlijke training te doen voor ieder die dat fijn vindt. Je kan dit ook via Sms vragen.
Soms is een uurtje trainen op een onderdeel van het cricketspel net genoeg om er meer vreugde aan te beleven ook voor je teamgenoten✌️.

We wensen jullie een fijne week toe en hopen elkaar a.s. weer te zien.

Ook willen we Bas Kornet bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn cricket gear. Laten we er zuinig op zijn.

The Selecter 🏏