Drietal vertrekt bij Sparta Cricket

Foto: Max Hoornweg in actie v VCC, 2021. ©TKcricket.com.

Het drietal spelers; Max Hoornweg, Garnett Tarr en Shaheryar Butt gaan hun cricket een vervolg geven bij een andere club in 2022. Spartaan van het eerste uur Max Hoornweg maakt de overstap naar VOC, Tarr vertrekt naar Schotland en van Butt is nog geen definitieve bestemming bekend.

Meest opvallende overschrijving is die van Max Hoornweg naar VOC. De Capellenaar doorliep vanaf de jongste jeugd alle teams en verschillende KNCB selecties en brak via Sparta 2 door in het eerste elftal waar hij tot 134 officiële duels (112 wickets) kwam. De 26-jarige pace bowler maakte afgelopen 2 seizoenen deel uit van het Nederlands A team en is voor de derde Europese winter op rij in Zuid-Afrika actief. Wij wensen onze vriend Max uiteraard alle succes bij zijn nieuwe club en dat hij zijn cricketdoelen mag behalen!

Zuid-Afrikaan Garnett Tarr verruild Sparta na twee seizoenen voor het Schotse Kelburne CC. Tarr leverde in 2021 opnieuw een sterk seizoen af in Capelle en kon rekenen op veel belangstelling uit het VK. De 21-jarige keeperbatsman scoorde in 47 officiële duels 1664 runs met 12×50 en 3×100 voor Sparta en was ook een periode aanvoerder. Wij danken Garnett voor zijn inzet en wensen hem veel plezier en succes in Glasgow!