Garnett Tarr keert terug bij Sparta Cricket

Foto: Garnett Tarr 2019 ©IJsselLekstreek.

Sparta Cricket heeft zich versterkt met Garnett Tarr. De 20-jarige Zuid-Afrikaan keert hiermee terug op Sportpark Bermweg waar hij in 2019 tot 16 duels in Sparta 1 kwam. De talentvolle Tarr maakte indruk met 437 Topklasse runs in 13 beurten waarvan 3 50s en een century in het belangrijke thuisduel met Quick Haag.

Na zijn vertrek in 2019 speelde Tarr veel wedstrijden bij de profs van Northern Cape en werd zelfs opgeroepen voor South-Africa XI voor 2 oefenwedstrijden tegen Engeland begin 2020 in Paarl waar hij als keeperbatsman tegen de wereldtop speelde. Door de pandemie ging de stap naar het Ierse Cork County niet door net als het grootste gedeelte van het lopende seizoen in Zuid-Afrika. De contacten tussen Sparta en Tarr bleven warm en zo een terugkeer in Capelle altijd dichtbij. Wij hopen Garnett op korte termijn weer te verwelkomen bij Sparta Cricket.