Mudassar Bukhari Hoofdklasse speler van het jaar!

Gisteren op het jaarlijkse Cricket Gala van de KNCB heeft Sparta 1 speler Mudassar Bukhari de prijs Hoofdklasse speler van het jaar gewonnen! Een sfeervolle oude tramremise van de HTM in Den Haag was het decor van de middag die leuk aan elkaar gepraat werd door Ziggo presentator John van Vliet. Er was een week lang voorafgaand aan deze uitreiking online gestemd en ook een jury stemde mee. Volgens uitreiker Alex de la Mar (CEO, KNCB) won ”Bukhi” met overmacht van stemmen. Zijn 46 wickets, 325 runs en belangrijke rol in het geheel in het kampioensjaar van Sparta maakten hem de afgetekende winnaar. Namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd met deze welverdiende prijs!

Bukhari was niet de enige Spartaan die genomineerd was, Leonie Bennett (Speelster van het jaar) en Nik Swain (Buitenlandse speler van het jaar) grepen helaas naast het zilvergoed. Deze prijzen gingen respectievelijk naar record international Helmien Rambaldo van landskampioen Quick en Lorenzo Ingram van landskampioen Excelsior’20. Toch was het voor onze club een positieve en unieke middag met drie genomineerden in aansprekende categorieën.

Grote ”winnaar” van het gala was het Schiedamse Excelsior’20 dat met maar liefst 5 prijzen aan de haal ging; Jeugdteam-, Clubvrijwilliger-, Accommodatie-, Buitenlandse speler- en Club van het jaar.