Sparta wint van Dosti-United 2, Bell 6 voor 17!

Foto: Warren Bell na 6 wickets met de wedstrijdbal.

15-7-17 Dosti-United 2 – Sparta 1.

Wedstrijdbal sponsor: Kamerbeek Consultancy. 

Sparta 1 heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd bij Dosti-United 2 dik gewonnen. De thuisploeg koos batten na een gewonnen tos en werd opgerold door de aanval van Sparta. Mudassar Bukhari en Warren Bell, de vaste opening bowlers, gooide hard en accuraat en lieten niets te wensen over. Bell (foto) nam de hoofdrol met eerst een geweldige vang in gully op bowlen van Bukhari om daarna twee atletische vangen te nemen op zijn eigen bowlen. De Zuid-Afrikaan ging door en nam het ene na het andere wicket en eindigde met zes slachtoffers voor 17 runs. Aan de andere kant was het Bukhari die zeer zuinig bowlde en maar 11 runs tegen kreeg voor hij in zijn tiende over de laatste twee batsmen uit bowlde. Bukhari eindige met 4 wickets voor 11 runs. Dosti-United 2 was aan de kant gezet voor maar 40 runs. Na een korte pauze ging Sparta direct in de achtervolging. Het was uiteindelijk Jeggels die met twee vieren in de zestiende over de Spartanen binnen sloeg. Dosti-United 2 wist nog wel twee batsmen te pakken en een daarvan, Swain, top scoorde met 18 runs. Ons vlaggenschip kon weer twee punten bijschrijven aan kop wat leidt tot de volgende stand: 1. Sparta 12-22 2. VCC 10-14 3. VVV 12-14. Sparta naar Voôoreu!

Opstelling: Bukhari, Ambrose, Swain wk, Jeggels, Bell, de Kok, Smelt, Saleem, Snoep c, Yaqub, S.Khan.