Sparta wint van Kampong

10-6-17 Sparta 1 – Kampong 1.

Wedstrijdbal sponsor: Peter van der Burg. 

Zaterdag 10 juni kwam in speelronde acht Kampong naar Capelle. De Utrechtenaren die verrassend de derde plaats in de Hoofdklasse bezaten met een hoop nieuwe onbekende namen zou wel eens een zware kluif kunnen worden. Het tegendeel bleek waar want Sparta was snel klaar met de bezoekers. Kampong koos batten maar hier kwam weinig van terecht. De Spartaanse aanval had aan 25.4 overs genoeg om alle 10 de wickets te nemen. Duo Bukhari-Bell was zoals we vaker hebben gezien dit seizoen weer in vorm met de nieuwe bal. Kampong was uit voor een totaal van 62 runs, de wickets werden genomen door Bell (foto, Capels dagblad) (4-9), Bukhari (3-27) en ook Saleem (3-9) die heel constant presteert dit seizoen.

Sparta haalde het totaal in over 15 in en verloor 2 wickets in het proces. Jeggels top scoorde met 32 onverslagen runs en de punten bleven op de Bermweg. Door het verlies van VCC in Den Haag bij HCC 2 neemt Sparta de koppositie weer over van die eerste. Zondag 18 juni reist Sparta af naar dat zelfde VCC voor de eerste confrontatie tussen de twee clubs dit seizoen. Stand: 1. Sparta 1 8-14 2. VCC 1 7-12, 3. Rood en Wit 1 8-10. Komt allen Sparta aanmoedigen in Voorburg zondag!

Opstelling: Steenbergen, Ambrose, de Kok, Bukhari, Swain wk, Bell, Jeggels, Saleem, Snoep c, Yaqub, Sardha, Smelt 12e