Opening indoor faciliteit op 7 januari

Op 7 januari a.s. gedurende onze nieuwjaarsreceptie zal rond 17.00 uur de wethouder sport Mw. van Capelle officieel de nieuwe indoor faciliteit van Sparta op Sportpark Bermweg openen. Sparta is bijzonder trots dat zij samen met Sportief Capelle en met grote zelfwerkzaamheid hun indoor faciliteit hebben kunnen realiseren. Hierdoor kan gedurende het winterseizoen de cricketafdeling hun sport blijven trainen en tevens beschikt de jeu-des-boules afdeling over een indoor faciliteit om tweemaal wekelijks te kunnen spelen. Ook vergroot zij haar naamsbekendheid als cricketclub sterk en hoopt hierdoor net als de jeu-des-boules meer leden te winnen en te behouden.

Sparta dankt hiervoor Sportief Capelle voor hun financiële injectie en hun jeu-des-boules vrijwilligers voor hun belangeloze inzet gedurende de afgelopen maanden.