Martijn Snoep met KNCB XI in Continental T20

Martijn Snoep speelde vrijdag met een KNCB elftal twee wedstrijden in het Europees Twenty20 toernooi. Het toernooi word in Schiedam gehouden bij de clubs ASVION, Excelsior ’20 en Hermes-DVS. Het KNCB XI speelt onder andere tegen Denemarken, Duitsland en Frankrijk. Gisteren opende de ploeg tegen Duitsland en werd 85 all-out gebowled, Martijn maakte 1 not-out. De Duitsers maakten het voor het verlies van 3 wickets, eentje voor Martijn. In de middag trad de ploeg aan tegen het Pakistan Ambassade Elftal een team samengesteld uit Pakistaanse spelers in de Nederlandse competitie. De Pakistanen maakten 191 runs, KNCB XI kwam niet verder dan 90 all-out. Martijn nam wel 3 voor 21 in 3.

Selectie KNCB XI: Dirk van Baren (C) (VOC), Hidde Overdijk (HCC), Roel Verhagen (Excelsior ’20), Tim Etman (Excelsior ’20), Joost Kroesen (Excelsior ’20), Martijn Snoep (Sparta), Rahil Ahmed (Dosti-United), Mohit Hingorani (VCC), Saqib Zulfiqar (ACC), Rens van Troost (Excelsior ’20), Sebastiaan Braat (Hermes-DVS), Gijs Kroesen (Excelsior ’20), Umar Baker (VOC), Mahesh Hans (Dosti-United),Coach: Roland Lefebvre