Verslag Sparta 1 – GCCF 1

Zondag 10 april j.l. werkte het eerste zijn eerste oefenduel af tegen GCCF een overgangsklasser uit Rotterdam-Zuid. Het klasse verschil kwam echter totaal niet op het veld ten toon en de bezoekers wonnen overtuigend met 113 runs. GCCF won de toss en maakte 246 runs na hun 40 overs, je kon zien dat het seizoen nog jong is want het fielden, bowlen en vooral het vangen was zwaar onder de maat! Het gebrek aan scheidsrechters en het tekort aan intelligentie vermogen van GCCF spelers-scheidsrechters verziekte de sfeer in de wedstrijd die in de 26e over zelfs 20 minuten gestaakt moest worden. Wel goed was het bowlen van Sandeep Sardha die 3 wickets nam. De 246 runs bleken een te grote taak voor Sparta’s batsmen. Sparta kwam niet verder dan 133 in 40 overs voor 5 wickets, er werd te langzaam gescoord en niet gebat met de benodigde urgentie. Van deze 133 runs werden 110 runs gescoord door nummer 4 Gagan Singh die goed batte voor een sterke 75 en nummer 7 Martijn Snoep met 35 in een ondersteunende rol. Volgende week komt Ajax op bezoek voor wedstrijd 2, een mooie kans om te laten zien dat Sparta 1 vele malen beter is dan dat er werd gespeeld afgelopen zondag!

Opstelling: Martijn c, Chandan wk, Vicky, Jochem, Gagan, Amir, Sandeep, Salman, Sawan, Tom, Max, Arjen 12e