Oud speler Hans Wenneker overleden

Foto: Prins Bernhard reikt in 1954 de Koningin Juliana-beker uit aan Hans Wenneker

Sparta moet u kennis geven van het overlijden op 91 jarige leeftijd van onze oud-speler Hans Wenneker. Wenneker, geboren op 30 september 1924, was de oudste nog in leven zijnde oud-speler van Sparta. Hij werd op 13-jarige leeftijd lid van Sparta in augustus 1938. Hans Wenneker behoort tot de spelers die zowel in het cricket als in het voetbal het eerste elftal haalde. Voor beide disciplines kwam hij gedurende een lange tijd met wisselende resultaten uit. Hij speelde met legendarische spelers zoals Hans Sonneveld, Arno Knupfer, Lou Benningshof, Piet Verheul en Tonny van Ede. Sparta verliest in Hans een buitengewoon trouw lid. Wenneker was niet minder dan 77 jaar lid. Bestuur, trainers, spelers en vrijwilligers wensen alle familie en vrienden van Hans heel veel sterkte in de komende tijd. Wij zullen Hans Wenneker gedenken met veel respect en eerbied. (dank aan Rene Schouten).