Het Kasteel heeft er een ridder bij!

Foto: Ridder Rob Kemming met zijn vrouw Marian.

Het Kasteel heeft er een ridder bij! Vanmorgen heeft Spartaan Rob Kemming uit handen van burgemeester Francisca Ravestein van de gemeente Pijnacker-Nootdorp een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Rob is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor al zijn werk voor de cricketsport in Nederland en bij Sparta Cricket. Namens het bestuur en de leden van harte gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding!

Rob, al 53 jaar lid van Sparta, was zeer verheugd en trots op de onderscheiding die hij vandaag ontving uit handen van burgemeester Ravestein van Pijnacker-Nootdorp. Bij de ceremonie waren René Pattinasarany, namens Sparta Cricket, en Rob zijn vrouw Marian aanwezig. Via een livestream werd vanuit Engeland en Nieuw-Zeeland meegekeken door initiators Hetty Tovey, David Dukes en Michael Bryce. Naast al zijn werk voor de KNCB waarvoor hij eerder werd benoemd tot Lid van Verdienste en een ICC Lifetime Service Award ontving was Rob in meerdere commissies en functies actief bij Sparta. Van 1985 t/m 1995 was hij 11 seizoenen penningmeester van de R.V. & A.V. Sparta Cricketcommissie.

Nogmaals een fijne dag gewenst en geniet van deze prachtige onderscheiding!