Mudassar Bukhari clubcaptain Sparta Cricket

Foto: Mudassar Bukhari appelleert voor leg-before v HBS.©HBSCricket.

Na uitstel van 10 weken is het eindelijk zover; de cricketcompetitie barst dit weekeinde los. De Spartanen treden niet alleen aan met een aantal nieuwe gezichten maar ook met een nieuwe aanvoerder. Routinier Mudassar Bukhari neemt de cap over van Martijn Snoep.

Er zal zondag geen nieuw maar wel een ander gezicht verschijnen bij de toss in Schiedam waar ons vlaggenschip de Topklasse begint bij Excelsior’20. Na 6 seizoenen doet Martijn Snoep zijn aanvoerderschap over om zich volledig te kunnen concentreren op zijn rol als voorzitter. Mudassar Bukhari is door het bestuur gevraagd om aanvoerder te worden van Sparta 1 en hij heeft de uitdaging geaccepteerd.

MB: Ik voel mij vereerd dat het bestuur mij heeft gevraagd om clubcaptain te worden van deze mooie club. Graag grijp ik deze opportunity aan om vanuit deze leiderschapsrol mijn ervaring te delen, het team verder te helpen en voort te zetten wat Martijn hier heeft neergezet de afgelopen jaren.

Wij wensen Mudassar en zijn mannen veel succes!