Garnett Tarr komt naar Sparta

Foto: Garnett Tarr. ©SACricketmag.

De technische commissie van Sparta Cricket is verheugd te kunnen melden dat Zuid-Afrikaan Garnett Tarr aankomend seizoen voor Sparta zal uitkomen. Het 18-jarige talent kwam in contact met Sparta via ons lid Craig Ambrose die van origine afkomstig is uit Zuid-Afrika. Tarr is een rechtshandige keeperbatsman die zal spelen als batsman en beginnen als tweede keeper achter Atse Buurman.

Tarr genoot zijn cricketopleiding op kostschool Saint Andrew’s in Bloemfontein waar hij 2018 eindigde als aanvoerder van Onder 19. Hiernaast doorliep hij de jeugdselecties van Vrijstaat voor hij dit seizoen vertrok naar Kimberley waar hij speelt voor de semi-profs van Noord-Kaap. Hier maakte hij op 28 februari j.l. zijn firstclass debuut. Ook is Tarr in de vertegenwoordigende elftallen van franchise VKB Knights Onder 19 en Onder 23 een vaste waarde. Het gemotiveerde talent komt op eigen initiatief en kan niet wachten om bij Sparta aan de slag te gaan:

Tarr: ”My ambition is to be top run-scorer while im in Capelle and win matches for the team”.

Wij wensen Garnett veel succes met het waarmaken van zijn ambities, welkom bij Sparta!