Atse Buurman hoofdtrainer Sparta Cricket

Foto: Atse Buurman achter de palen vs. ACC op 6 juni 2018.©D.Ohm.

Sparta Cricket heeft overeenstemming bereikt met Atse Buurman die in 2019 als hoofdtrainer van het eerste elftal zal gaan beginnen. De voormalig Oranje-international keerde afgelopen seizoen na een absentie van 3 jaar terug in het Nederlandse cricket bij Sparta.

Buurman (36) vond het plezier in het spel weer terug en bewees al snel van grote waarde te zijn als speler en trainer waarin zijn rol steeds groter werd. Een van de hoogtepunten waren zijn 71 snelle runs bij ACC waardoor de wedstrijd kantelde naar Sparta dat in 49 overs 254 achterhaalde. De combinatie wicketkeeper-batsman en personal trainer met internationale cricket ervaring maken van hem de ideale kandidaat om het elftal verder te ontwikkelen. Veel succes toegewenst!