Leonie succesvol met Leeuwinnen in Schotland

Foto CricketEurope: Leonie Bennett nam 2 wickets tegen Schotland 19 augustus 2017.

Leonie Bennett heeft zich in Schotland met het Nederlands dames team geplaatst voor de ICC Global Qualifier voor het WK Twenty20. Dit lukte door tweede te worden in de European/Americas Qualifier met gastland Schotland en de Verenigde Staten van Amerika. Nederland won 2 van de 3 duels dat het speelde, Leonie kwam in alle drie in actie. In het openingsduel tegen Schotland nam ze 1-19 uit 3 overs en tegen de VS 0-29 in 4 overs. De Spartaanse bewaarde haar best voor de finale tegen Schotland waar ze 2 wickets nam tegen 22 runs in 4 overs en een beslissende rol had in de overwinning van Oranje. In geen van de drie wedstrijden kwam Leonie aan slag.

Verslag KNCB: http://kncb.nl/nl-dames-naar-wk-kwalificatietoernooi/