Sparta wint van Groen en Wit

Sparta 1 ontving zondag Groen en Wit op de Bermweg. De ploeg die zesde staat was aardig in vorm nadat het vorige week nummer 5 Punjab nog versloeg. Sparta werd na een verloren toss aan het fielden gestuurd. Er werd goed gebowled, gefield maar ook gebat. Vooral Groen en Wit opening bat Sultan speelde erg goed. De Amsterdammer topscoorde met 69 runs. Groen en Wit eindigde op 204 na 50 overs voor het verlies van 8 man. Sawan 2-33 en Warren 2-58 (foto) namen de bulk van de wickets. In de achtervolging begonnen de Spartanen sterk met een 43 run samenwerking voor het eerste wicket tussen Martijn en Warren. Het was uiteindelijk Warren die later met Riaan Sparta in een winnende positie wist te spelen. Samen maakten ze er meer dan honderd voor de ploeg en brachten Sparta naar 162 voor 3 wickets. Warren maakte een mooie score van 88 runs en Riaan speelden er 41 bij elkaar. De ploeg liet het nog tot de 49e over komen voor zij het totaal voor 7 wickets passeerde. Vooral keeper Ahsan had met zijn 22 runs een sleutel rol. De overwinning is een leuke opsteker voor de ploeg die hard werkt om het seizoen nog wat glans te geven. Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis! Volgende week komt lantaarnconcurrent Kampong naar de Bermweg.

Opstelling: Martijn c, Ahsan wk, Sawan, Amir, Warren, Khurram, Riaan, Jochem, Tim, Salman, Jaswinder, Arjen 12e