Sparta onvoldoende bij Rood en Wit ondanks 51 en 4 voor 34

Sparta speelde in Haarlem tegen de nummer 2 van de lijst Rood en Wit. Aanvoerder Martijn won de toss en de ploeg ging batten. Het begin was moeilijk door het goede bowlen van de gastheren die al snel 4 toporder wickets in handen hadden. Sparta herstelde door een goede samenwerking van Jochem (51) (foto) en Sawan (20) die Sparta weer wat hoop gaven met hun 50 runs samen. Na dat beide heren moesten capituleren storten Sparta in op 134 runs all-out. Rood en Wit maakte dit magere totaal voor het verlies van 5 wickets. Dit verteld niet het hele verhaal, Sparta bowlde sterk en had het geluk niet aan haar zijde wat betreft vangen achter het wicket. Warren zijn goede bowlen betaalde wel uit en hij pakte 4 voor 34 in zijn 2 beurten.

Opstelling: Martijn c, Jochem wk, Max, Sawan, Shoaib, Salman, Riaan, Warren, Sunny, Tim, Chandan, Arjen 12e